Saunaremontti Helsinki

Saunaremontti

Sauna on suomalaiselle pyhä paikka. Siksi meille on ensiarvoisen tärkeää, että kun tilaat meiltä saunaremontin, se tapahtuu sinun aikataulujesi, suunnitelmiesi, toiveidesi ja budjettisi mukaisesti. Emme jätä mitään arvailun tai sattuman varaan vaan pidämme huolen siitä, että uusi saunasi on saunaremontin jälkeen juuri sellainen kuin haluat. 

Kun tilaat saunaremontin meiltä, voit olla varma siitä että lopputulos on silmää miellyttävä ja toimiva. Saunaremontti voi olla varsin hauskakin projekti, mutta sen onnistunut toteutus edellyttää aina tarkkaa suunnittelua, ammattitaitoa ja budjetointia. 

Saunaremontit ovat erikoisalaamme ja laajaan palveluvalikoimaamme sisältyvät muun muassa:

  • Saunaremonttien suunnittelu ja toteutus
  • Märkätilojen uusiminen
  • Kaakeleiden asentaminen
  • Saunan valaistuksen asentaminen
  • Lattialämmityksen asentaminen
  • Sähkötöiden toteuttaminen
  • Kiukaiden asentaminen

Hoidamme myös purkutyöt, kuten kiukaan ja lauteiden irrotukset, ammattitaitoisesti ja nopeasti. 

Saunaremontti helposti ja nopeasti

Saunaremontin ei tarvitse olla stressaava kokemus. Tulemme avuksesi nopeasti silloin, kun sitä eniten tarvitset. Sauna on monessa kotitaloudessa todella kovassa käytössä ja joskus tarve saunaremontille voi syntyä äkillisestikin: puiset saunan kaiteet voivat rikkoutua, sähkökiuas voi lakata toimimasta, kiuas tai ovi voi vaurioitua tai märkätila homehtua. Usein voi käydä niinkin, että nykyinen sauna kyllästyttää asukkaita tai näyttää liian vanhanaikaiselta, ja saunan ilmettä halutaan uusia persoonallisemmaksi tai modernimmaksi. Sekin onnistuu. 

Ammattitaidolla, kokemuksella ja monipuolisilla ideoilla varustettu remonttitiimimme ei pienistä hätkähdä. Meille on tärkeää, että saunaremonttisi Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla tapahtuu aikatauluasi kunnioittaen ja niin, että sinun ei tarvitse huolehtia mistään. Saunaremontti on toteutettavissa vaikka viikonloppuna tai sinun ollessasi töissä. Päätös on kokonaan sinun. 

Meillä on vuosien kokemus ja osaaminen saunaremonteista. Remonttitiimimme on ammattitaitoinen, kokenut, ystävällinen ja tehokas. Me uskomme, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. 

Saunaremontti ja sen toteutus

Ennen saunaremonttia otamme tilasta tarvittavat mitat ja suunnittelemme siihen parhaiten sopivan remonttiratkaisun. Laadimme myös tarkan suunnitelman saunaremontissa tarvittavista materiaaleista, saunassa tehtävistä muutoksista, sekä saunaremontin toteutuksen aikataulusta. Tarpeen vaatiessa hankimme myös kaikki saunaremontin materiaalit, jotta sinun ei tarvitse huolehtia materiaalien ostamisesta. Kartoituskäynnin jälkeen voimme aloittaa remontin toteuttamisen. 

Saunaremontti voi olla nopea ja kannattava hanke, joka uudistaa kotisi ilmettä ja tuo asunnollesi lisäarvoa. Remonttitiimimme on aina avoin erilaisille ideoille. Haluatko kenties asentaa saunan lattianrajaan nykyään varsin trendikkään ja tunnelmallisen valonauhan, vaihtaa puukiukaan helppokäyttöiseen sähkökiukaaseen tai kenties uusia saunasi ilmeen uusien kaakeleiden avulla? Ehkäpä haaveilet saunan värityksen muuttamisesta tai toivot uusia selkänojia saunasi lauteisiin? Saunaremontin ei aina tarvitse tarkoittaa suurta projektia. Pienetkin muutokset ja yksityiskohdat voivat saada tilan tuntumaan raikkaammalta ja avarammalta. 

Halusitpa sitten asentaa uudet tunnelmalliset valot saunaasi, uusia saunan lauteet, remontoida märkätilan, vaihtaa kiukaan energiatehokkaampaan malliin, laatoittaa saunan uudelleen tai uudistaa saunasi ilmeen, me voimme auttaa sinua – turvallisesti ja nopeasti. 

Ota meihin yhteyttä tänään

Räätälöimme sinulle tarjouksen veloituksetta

Toiminta lopetettu

Olemme tilapäisesti lopettaneet toimintamme. Emme ota vastaan töitä emmekä vastaa viesteihin.

Jos olet yrityksen omistaja, ja haluat mainostaa verkkosivuillamme, katso lisätietoja tästä linkistä.